Autoophug

– vi har dét du lige står og mangler

Mange bilister bruger en stor andel timer bag rattet, derfor er det vigtigt, at din bil er i god stand. Bilen gør det lettere for os at komme fra A til B, og på den måde er den en uundværdlig del af mange menneskers hverdag. Trænger din bil til nye reservedele, eller har den skader, der skal udbedres, gør du klogt i at få hjælp fra kyndig fagfolk. På den måde kan du hæve din komfort og ligeledes din sikkerhed, når du kører i din bil. 

Alt efter hvilken bil du ejer, så kan det godt vise sig at være svært at opdrive reservedele, der skal holde din bil godt kørende. Hos Hobro Autogenbrug gør vi os umage for at minimere tiden mellem det tidspunkt, hvor bilen bliver skadet, til bilen er godt kørende igen. Det betyder, at vores vigtigste opgave er at opdrive de mest eftertragtede reservedele til din bil – og det har vi efterhånden god erfaring med at gøre i mange år!

Vidste du at… ?

Hos Hobro Autogenbrug er vi ISO 14001-certificerede. Det betyder, at vi har et øget fokus på miljøet og bæredygtighed. Vi leder hele tiden efter måder, hvorpå vi kan reducere energi- og vandforbruget. Vi reducerer blandt andet ved at genanvende de reservedele, som har siddet i de nu skrottede biler. Vi synes, at dét giver god mening!  

Autoophug - med god samvittighed

Grunden til, at en stor andel biler bliver skrottet er ikke på grund af store skader på selve bilen. Derimod skydes ønsket om skrotning mindre skader, en høj synsafgift eller problemer med at sælge bilen.  Dette betyder, at flertallet af delene stadigvæk er funktionsdygtige, og efter vores passende håndtering og kyndige behandling kan delene genanvendes i andre biler. Det synes vi giver god mening på en række områder. 

Hos Hobro Autogenbrug vægter vi bæredygtighed ganske højt, og det gør sig gældende i hele tilgangen til vores branche. For os er autoophug en måde at imødekomme to af tre aspekter af bæredygtighed på - nemlig den økonomiske og miljømæssige bæredygtighed. Først og fremmest bidrager autoophug til økonomien, da det dækker behovet for autodele, der er stort og ikke ændrer sig. Derudover er det miljøvenligt, da vi genanvender producerede reservedele, som er skabt til at holde i mange år, men delene er ofte ikke i brug så længe. Den tredje og sidste andel af bæredygtighed gælder den sociale bæredygtighed. Den arbejder vi faktisk også med, og vi er faktisk ISO 18001-certificerede, hvor et godt og sundt arbejdsmiljø er i fokus.

Telefon & Mail


98 52 45 45

HPF@dataophug.dk

Skriv til os


Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder