Autoophug

Autoophug – vi har dét du lige står og mangler

Vi bruger alle oceaner af tid i vores biler. Om det er på vej til arbejde, for at komme hjem til familien eller ud at opleve verden. Biler gør det nemmere for os at komme fra A til B på kortest mulig tid – og når vi har brug for det. Derfor er det vigtigt, at din bil er i god stand og at eventuelle skader udbedres. Dette for at sikre din komfort, når du er på farten, men endnu vigtigere for at sikre din sikkerhed.

Alt efter hvilken bil du ejer, så kan det godt vise sig, at være svært at opdrive reservedele til at holde din bil godt kørende. Hos Hobro Autogenbrug gør vi os umage for, at minimere tiden mellem at problemet opstår og til at det er bragt i orden igen. Det gør at vores mest fornemme opgave bliver at opdrive de mest eftertragtede reservedele til din bil – og det har vi efterhånden god erfaring med at gøre i mange år!

Vidste du at… ?

Hos Hobro Autogenbrug er vi ISO 14001-certificerede. Det betyder, at vi har et øget fokus på miljøet og bæredygtighed. Vi leder hele tiden efter måder, hvorpå vi kan reducere energi- og vandforbruget, forurene mindst muligt og i større grad genanvende de reservedele, som kommer ud af skrottede biler. Dét synes vi giver god mening!

Autoophug - med god samvittighed

Mange af de biler der ophugges bliver det, ikke på grund af vitale fejl på selve bilen, men på gund af mindre skader, en for høj synsafgift eller simpelthen fordi at vi er blevet trætte af den gamle model. Dette betyder at flertallet af delene stadigvæk er funktionsdygtige, og efter passende håndtering og kyndig behandling kan genanvendes i andre biler. Det synes vi giver god mening og dette på en række områder.

Hos Hobro Autogenbrug vægter vi bæredygtighed ganske højt og det gør sig gældende i hele tilgangen til vores branche. For os er autoophug en måde at imødekomme to af tre aspekter af bæredygtighed på, nemlig den økonomiske og miljømæssige bæredygtighed. Økonomisk, da det bidrager til økonomien at kunne dække behovet for autodele, som er stort og ikke lader til at ville ændre sig. Miljømæssig grundet genanvendelsen af allerede producerede reservedele, som er lavet til at holde i mange, mange år, men oftest ikke får lov til det. Den tredje og sidste andel af bæredygtighed gælder den sociale bæredygtighed. Den arbejder vi faktisk også med, og vi er faktisk ISO 18001-certificerede, hvor et godt og sundt arbejdsmiljø er i fokus.

Så leder du efter en autoophugger med rig viden og mange års erfaring på området, et dybt og bredt varesortiment og som har styr på sine prioriteringer, så er du havnet hos den rette - vi byder dig hjerteligt velkommen hos Hobro Autogenbrug.