Autoophug

– vi har dét du lige står og mangler

Vi bruger alle oceaner af tid i vores biler. Om det er på vej til arbejde, for at komme hjem til familien eller ud at opleve verden. Bilen gør det lettere for os at komme fra A til B - og og når vi har brug for det. Derfor er det vigtigt at din bil er i god stand og at eventuelle skader udbedres. Dette for at sikre din komfort, når du er på farten, men endnu vigtigere for at sikre din sikkerhed.

Alt efter hvilken bil du ejer, så kan det godt vise sig at være svært at opdrive reservedele, der skal holde din bil godt kørende. Hos Hobro Autogenbrug gør vi os umage for at minimere tiden mellem at problemet opstår og til det er bragt i orden igen. Dette gør at vores fornemste pågave er at opdrive de mest eftertragtede reservedele til din bil - det har vi efterhånden god erfaring med, da vi har gjort det i mange år.

Vidste du at… ?

Hos Hobro Autogenbrug er vi ISO 14001 og 45001-certificerede.

Det betyder, at vi har et øget fokus på miljø og bæredygtighed. Vi leder hele tiden efter måder, hvorpå vi kan reducere energi- og vandforbruget, forurene mindst muligt og i større grad genanvende de reservedele, som kommer ud af skrottede biler. Dét synes vi giver god mening.

Autoophug - med god samvittighed

Mange af de biler der ophugges, bliver det ikke på grund af vitale fejl på selve bilen, men på grund af mindre skader, en for høj udgift til syn eller simpelthen fordi vi er blevet trætte af den gamle model.

Dette betyder, at delene stadigvæk er funktionsdygtige og efter passende håndtering og kyndig behandling kan genanvendes i andre biler, Det synes vi giver god mening på en række områder.

Hos Hobro Autogenbrug vægter vi bæredygtighed ganske højt, og det gør sig gældende i hele tilgangen til vores branche. For os er autoophug en måde at imødekomme to af tre aspekter af bæredygtighed på - nemlig den økonomiske og miljømæssige.

Økonomisk, da det bidrager til økonomien at kunne dække behovet for autodele som er stort og ikke lader til at ville ændre sig..

Miljømæssigt, grundet genanvendelsen af allerede producerede reservedele, som er laveet til at holde i mange år, men ofte ikke får lov til det.

Det sociale, som er den den tredje og sidste andel af bæredygtighed, arbejder vi også med, da vi er ISO 45001 - certificerede, her er et godt og sundt arbejdsmiljø i fokus.

Så leder du efter et autogenbrug med stor viden og mange års erfaring på området, et dybt og bredt varesortiment og som har styr på sine prioriteringer, så er du havnet hos den rette - vi byder dig hjerteligt velkommen hos Hobro Autogenbrug.

Telefon & Mail


98 52 45 45

HPF@dataophug.dk

Skriv til os


Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder