Skrotning af bil

Skal din bil skrottes?

Hvis du mener, at din bil har kørt sine kilometer, er det måske på tide, at vi skrotter den for dig. Der findes ingen faste regler for, hvornår en bil skal skrottes. Det er derfor helt op til dig at vurdere, hvornår din bil eventuelt skal skrottes.

Ved totalskade af personbiler kan det dog altid bedst betale sig at få bilen skrottet. En totalskade opstår, når reparationsudgifterne overstiger 75% af bilens samlede værdi. Er bilen ikke totalskadet, er det i højere grad en vurdering af bilens stand, kilometertal og alder, der gør sig gældende. 

Hvis du er i tvivl om hvorvidt din bil skal skrottes, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring og er derfor eksperter på området, og vores dygtige medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig!

Hos Hobro Autogenbrug er skrotpræmien i øjeblikket 3000 til 5000 kroner for komplet bil. Pengene udbetales til din Nem-konto. Skrotpræmien gælder både for benzin- og dieselbiler. Der er derfor gode penge at hente for din udtjente bil hos os. Derudover sørger vi for alt papirarbejdet, så hele processen er hurtig og effektiv.

Hos Hobro Autogenbrug skrottes din bil sikkert og forsvarligt. Vi bestræber os altid efter at yde den bedste service, så du kan være sikker på, at din bil er i gode hænder hos os!

Hvad skal du gøre ved bilskrotning?

Ønsker du at skrotte din bil, skal du blot levere den på vores værksted og medbringe bilens registreringsattest. Under normale omstændigheder skal din bil være afmeldt og nummerpladerne skal være afleveret, men hos Hobro Autogenbrug hjælper vi dig gerne med disse ting. Det er god service!

Har du ikke mulighed for selv at levere skrotbilen hos os, kan vi selvfølgelig også afhente den mod betaling for dette. 

Godkendt skrotning

Hos Hobro Autogenbrug er vi godkendte autoophugger, derudover er vi medlem af Dansk Autogenbrug og autoophuggernes datalager samt ISO 14001 certificerede.

Vi garanterer derfor altid en miljørigtig og sikker skrotning af din skrotbil.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål om skrotning, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon: 98 52 45 45, eller du kan udfylde kontaktformularen her på siden.

Telefon & Mail


98 52 45 45

HPF@dataophug.dk

Skriv til os


Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder